Meldingen
Alles wissen

Even voorstellen

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Reactions
520 Bekeken
(@crimnor)
New Member
Deelgenomen: 2 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo Allemaal,

Aangezien ik hier nieuw ben zal ik me even voorstellen. 

Ik ben een vader in een samengesteld gezin met 2 jonge kinderen van mezelf en 2 oudere van de moeder.

En jammer genoeg moet ik me verdieping in het onderwerp narcisme want dat is wat er bij ons speelt en achteraf gezien heb ik bijna alle rode vlaggen gemist En daar kom je dan na 7 jaar achter. Alle puzzelstukjes beginnen te vallen nu ik inmiddels heel veel info via forums en youtube hebt gekregen. Mijn partner heeft werkelijk alle kenmerken van een verborgen narcist en ik merk inmiddels nu ik het weet en er op let dat het emotioneel erg zwaar begint te worden. 

Werkelijk de enige reden waarom ik de relatie niet kan beëindigen is om de kinderen. Daar ben ik emotioneel nog niet klaar voor en zal daar ook hulp voor zoeken. Bij mij is de grens al lang bereikt maar ik weet zo geen oplossing. vooral mentaal. Mijn hart breekt iedere keer als ik denk dat ik mijn kinderen pijn zal doen door een relatiebreuk, want ze leunen erg op mij als ik thuis ben. Zelfs op mn werk begin ik huilbuien te krijgen, het breekt me helemaal op. Sinds ik me in narcisme heb verdiept zit ik in de grey rock stand maar het is eigenlijk geen leven meer zo. 

Ik neem inmiddels gesprekken op en bewaar screenschots van gesprekken. M

 

wat speelt er allemaal in het kort:

-mn partner is nogal vol van zichtzelf op een vaak negatieve manier en weet daardoor het gespreksonderwerp alleen op zichzelf te richten. Mij wordt zelden iets gevraagd.

-ze heeft geen vrienden, geen contact met ouders. altijd bonje met alles en iedereen.

-als ik haar niet laat uitpraten komt soms de bekende uitbarsting waar niets of niemand wordt gespaard. Tot het kleineren en beledigen aan toe. terwijl ze zelf werkelijk nooit iemand laat uitpraten. zelf haar eigen kinderen niet.

-alles tegen mij gebruiken als ik me kwetsbaar opstel. zelfs dingen van jaren geleden komen nog regelmatig voorbij.

-geen empatie/begrip voor mij/mn ouders. werkelijk NUL.

-Manipulatie en isolement speelt ook. met als gaslichting als ik haar confronteer met hoe oneerlijk ze is met een reactie. ze staat soms te bulderen en schreeuwen en mij dingen te verwijten die ze werkelijk zelf allemaal doet. Daar krijg je echt kortsluiting van trouwens.

-de afgelopen dagen ook weer. ik krijg 36 appjes over haar, hoe gaat dag was. mn telefoon trilt de hele dag, kom ik thuis...nog voor ik mn schoenen uit heb hoor ik hetzelfde verhaal weer. tot aan 23:30 aan toe. en als ik niet luister oid..wordt ze boos. Eindeloos. en nul begrip voor dat het voor mij ook niet leuk is terwijl ik dat meerdere keren heb aangegeven.

ik kan zo nog wel even doorgaan maar het meeste zal allemaal wel bekend voorkomen.

 


   
Citeren
Onderwerp trefwoorden
Deel: